Vârtej de praf devastator, într-un parc de distracţii din China - VIDEO

Un fenomen meteo similar unei tornade a „măturat” cu violenţă un parc de distracţii din China, lânsând în urma sa numeroase victime, anunţă China Daily.

1469 afișări
Imaginea articolului Vârtej de praf devastator, într-un parc de distracţii din China - VIDEO

Vârtej de praf devastator, într-un parc de distracţii din China

Doi copii au fost ucişi după ce, potrivit presei din China, un "diavol de praf" a produs o vijelie care a smuls obiectele, inclusiv un castel gonflabil, în provincia Henan din zona centrală a Chinei. Alte 18 persoane au fost rănite, iar un copil are leziuni grave.

Vârtejul de praf, denumit „diavol de praf”, este un fenomen meteorologic care se formează în zilele calde şi însorite, ridică praful şi îl învârte în jur. Potrivit speciliştilor, acesta nu este la fel de intens ca o tornadă.

Potrivit Observatorului Meteorologic provincial Henan, „diavolul de praf” din incidentul de duminică a fost de aproximativ 10 metri în diametru şi a durat aproximativ trei până la patru minute.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici