Velier cu şapte danezi la bord, între care trei copii, răpit de piraţii somalezi

Un velier cu şapte danezi la bord, între care trei copii, a fost capturat la 24 februarie de piraţi în Oceanul Indian şi se îndreaptă spre Somalia, au anunţat luni autorităţile daneze.

22 afișări

În afară de părinţi şi trei copii, la bordul velierului danez se mai aflau doi angajaţi, a anunţat pentru agenţia Ritzau Charlotte Senter directorul afacerilor consulare din minister, precizând că familiile ostaticilor au fost anunţate în legătură cu acest incident.

Ministerul nu a vrut să ofere alte detalii cu privire la circumstanţele în care aceştia au fost luaţi ostatici sau la vârsta persoanelor răpite.

Marina daneză "a primit un SOS din partea velierului şi a început căutările pentru a localiza şi afla care este soarta echipajului", a declarat pentru AFP un ofiţer din cadrul Comandamentului operaţional al marinei daneze, SOK.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici