Veste proastă pentru parizieni. Spectacolul de artificii de Revelion a fost anulat şi în acest an

În cadrul unei conferinţe de presă, prim-ministrul Franţei Jean Castex le cere primarilor să renunţe la festivităţile de Anul Nou din cauza valului de infectări cu Omicron.

303 afișări
Imaginea articolului Veste proastă pentru parizieni. Spectacolul de artificii de Revelion a fost anulat şi în acest an

O veste proastă pentru parizieni - spectacolul de artificii de revelion a fost anulat şi în acest an

Conform publicaţiei BFM Paris, tradiţionalul foc de artificii care era programat pentru 31 decembrie la Paris a fost anulat, a anunţat sâmbătă primăria Parisului.

În cadrul unei conferinţe de presă, prim-ministrul Franţei Jean Castex le cere primarilor să renunţe la festivităţile de Anul Nou din cauza valului de infectări cu Omicron. 

Municipiul Paris, în urma anunţurilor guvernului şi la invitaţia  poliţiei şi a autorităţilor sanitare, anunţă că festivităţile din 31 decembrie pe Champs-Élysées vor fi anulate. Concertul DJset  şi  spectacolul de artificii nu vor mai avea loc”, a anunţat primăria într-un comunicat de presă.
„Sperăm ca anul 2022 să ne permită să sărbătorim împreună momente fericite şi, între timp, vă dorim să împărtăşiţi cu cei dragi sărbători minunate de sfârşit de an”, a spus primarul. 

Înainte de pandemie, Parisul era unul dintre cele mai spectaculoase oraşe în noaptea de Revelion datorită focului de artificii ce lumina Turnul Eiffel, spectacolele cu lumini pe Arcul de Triumf, dar şi datorită spectacolelor şi paradelor de la Disneyland.  

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici