Vicepreşedintele Comisie de Apărare: Noi, românii, am gestionat şi protejat graniţele Europei

Vicepreşedintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor, Bogdan Rodeanu (USR), afirmă, după votul din Consiliul JAI, că românii au gestionat şi protejat graniţele Europei. „O facem şi acum. O vom face şi în continuare”.

273 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedintele Comisie de Apărare: Noi, românii, am gestionat şi protejat graniţele Europei

„În Afganistan, toate trupele aliate îşi doreau să facă echipă cu soldaţii români. În Africa, diplomaţii UN şi ONU se simţeau în siguranţă sub protecţia unui SPP-ist român. În Ucraina de dinaintea mărşăviei lui Putin, STS-ştii, în cooperare NATO, reparau efectele cyber-atacurilor ruseşti. Am fost alături şi vom fi acolo, pentru Moldova. Pentru noi. Pentru UE şi NATO. Sunt doar câteva exemple. Ne-am apărat prietenii şi partenerii”, scrie pe Facebook Bogdan Rodeanu.

El adaugă că românii au gestionat şi protejat graniţele Europei.

„Noi, românii, am gestionat şi protejat graniţele Europei. O facem şi acum. O vom face şi în continuare. Împreună”, încheie Rodeanu.

Consiliul Uniunii Europene pentru Justiţie şi Afaceri Externe a decis admiterea Croaţiei în Spaţiul Schengen, anunţă Preşedinţia cehă a instituţiei, precizând că au fost respinse solicitările României şi Bulgariei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rodeanu,
schengen,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici