Victima paradei de la Super Bowl a fost DJ-ul unui post de radio din Kansas City

  • Lisa Lopez-Galvan, femeia ucisă în împuşcăturile în masă de miercuri, la o manifestaţie pentru a sărbători victoria echipei Kansas City Chiefs la Super Bowl, era un DJ popular la un radio local.
  • Ea a murit miercuri în timpul unei intervenţii chirurgicale în urma unei răni prin împuşcare în abdomen.
792 afișări
Imaginea articolului Victima paradei de la Super Bowl a fost DJ-ul unui post de radio din Kansas City

Sursa foto: AP

Postul de radio KKFI a precizat că şi alţi membri ai familiei lui Lopez-Galvan, mamă a doi copii, au fost răniţi. Fiul ei a fost împuşcat într-un picior şi a fost între timp externat din spital, în timp ce două fiice ale vărului ei au fost împuşcate şi se află în recuperare, a precizat KKFI, citat de Reuters.

"Cu o tristeţe sinceră şi o inimă extrem de grea şi frântă, anunţăm comunitatea noastră că DJ-ul KKFI Lisa Lopez-Galvan, gazda emisiunii Taste of Tejano, şi-a pierdut viaţa", a postat postul pe Facebook.

Mai mult de 20 de persoane au fost împuşcate în faţa emblematicei Union Station, au declarat autorităţile. Elisabeth Lopez-Galvan era singura persoană care a murit până joi după-amiază. Alte câteva persoane se aflau în stare critică.

Poliţia a declarat că în spatele împuşcăturilor s-a aflat o dispută personală. Ei au spus că doi tineri şi un adult au fost reţinuţi ca suspecţi.

Fanii, în multe cazuri familii întregi, au petrecut alături de jucătorii de la Chiefs, sărbătorind triumful echipei în finala NFL. Se estimează că un milion de persoane au participat, au declarat oficialii.

Lopez-Galvan a murit în timpul unei intervenţii chirurgicale în urma unei răni prin împuşcare în abdomen, miercuri după-amiază, a relatat Kansas City Star.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici