VIDEO Atacul de lângă Paris. Momentul în care elevul, care l-a decapitat pe profesorul de istorie din motive religioase, a fost ucis

  • Un profesor de istorie a fost decapitat într-o suburbie a Parisului de unul dintre elevii săi
  • Elevul avea 18 ani, era de origine cecenă şi nu avea legături cu terorismul
  • Profesorul le-ar fi prezentat elevilor caricaturi cu Profetul Mohamed
  • Momentul când atacatorul este împuşcat mortal de poliţie a fost filmat de un localnic
4848 afișări
Imaginea articolului VIDEO Atacul de lângă Paris. Momentul în care elevul, care l-a decapitat pe profesorul de istorie din motive religioase, a fost ucis

VIDEO Momentul în care atacatorul din Paris este împuşcat mortal a fost filmat. Acesta şi-a decapitat profesorul de istorie din motive religioase

În jurul orei 17:00, în imediata apropiere a locului unde profesorul de istorie a fost găsit decapitat, un echipaj de poliţie a observat un individ care avea asupra sa un cuţit.

Forţele de ordine l-au somat pe cel înarmat să se predea, dar acesta a refuzat. Poliţiştii se temeau că ar putea avea şi o vestă cu explozibil asupra sa, iar după câteva minute, suspectul a fost împuşcat mortal.

Din primele informaţii, cel împuşcat de poliţie şi principalul suspect în acest caz, este chiar un elev de-ai profesorului. Nu este clar ce l-a determinat pe elev să recurgă la gestul său, dar presa franceză relatează că profesorul le-ar fi prezentat elevilor caricaturi cu Profetul Mohamed.

Momentul în care suspectul este împuşcat a fost surprins de un localnic. Înainte de a fi împuşcat de poliţie el a strigat „Allah Akbar”.

 

 

 

 

Bărbatul decapitat în Eragny, o comună din suburbiile de nord-vest ale capitalei Franţei, era profesor de istorie şi preda la şcoala din localitate.

Emmanuel Macron a numit decapitarea unui profesorului un „atac terorist islamist”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici