VIDEO | Clădirea de trei etaje din Polonia care s-a prăbuşit din cauza unei explozii. Bilanţ: 8 morţi, inclusiv 4 copii

Opt persoane, inclusiv patru copii, au decedat după o explozie, cauzată de o scurgere de gaze, care a provocat prăbuşirea unei clădiri de patru etaje din staţiunea poloneză Szczyrk, au anunţat joi autorităţile, potrivit agenţiei de ştiri Reuters.

651 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Clădirea de trei etaje din Polonia care s-a prăbuşit din cauza unei explozii. Bilanţ: 8 morţi, inclusiv 4 copii

Momentul în care o clădire de trei etaje din Polonia se prăbuşeşte din cauza unei explozii

Bilanţul iniţial, anunţat de un purtător de cuvânt al poliţiei locale, indica patru morţi.

„A fost o operaţiune foarte dificilă. Nu îmi amintesc să mai fi fost un număr atât de mare de decese după o explozie provocată de o scurgere de gaze", a declarat Jacek Kleszczewski, un oficial de rang înalt din cadrul serviciului de pompieri.

 

În acest moment nu se crede că ar mai putea exista şi alte victime prinse sub dărâmături.

Clădirea de trei etaje din Polonia care s-a prăbuşit din cauza unei explozii

Patru persoane au decedat după o explozie, cauzată de o scurgere de gaze, care a provocat prăbuşirea unei clădiri de patru etaje din staţiunea poloneză Szczyrk, a anunţat joi un purtător de cuvânt al poliţiei locale, potrivit agenţiei de ştiri Reuters.

Se crede că până la opt persoane se aflau în clădire în momentul dezastrului, produs miercuri, iar echipele de salvare continuă să caute şi alte victime printre dărâmături.

Printre persoanele decedate se numără şi un copil.

Aproximativ 100 de pompieri şi 50 de poliţişti participă la operaţiunile de căutare, relatează postul public TVP.

O clădire de trei etaje din Polonia s-a prăbuşit din cauza unei explozii

O clădire de trei etaje din staţiunea montană Szczyrk, aflată în sudul Poloniei, s-a prăbuşit miercuri în urma unei explozii izbucnite din cauza acumulării de gaze, a informat un purtător de cuvânt al poliţiei locale, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Autorităţile au declarat că nu este clar încă dacă sunt persoane prinse sub dărâmături. Opt oameni locuiau în clădire.

 

 

 

Poliţia a mai adăugat că 12 brigăzi de pompieri se află la faţa locului.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
polonia,
explozie,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici