VIDEO: Doi fraţi de 10 şi 3 ani au fost salvaţi dintr-un incendiu după ce au sărit de pe geam în braţele trecătorilor

Doi fraţi de 10, respectiv 3 ani, din Franţa, au fost salvaţi de trecători după ce au sărit de pe geamul apartamentului cuprins de flăcările unui incendiu, scrie The Associated Press.

1125 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Doi fraţi de 10 şi 3 ani au fost salvaţi dintr-un incendiu după ce au sărit de pe geam în braţele trecătorilor

VIDEO: Doi fraţi de 10 şi 3 ani, prinşi într-un incendiu, salvaţi miraculos de trecători după ce au sărit de la etajul 3

Cei doi băieţi au sărit de la geamul apartamentului situat la etajul 3 al unui bloc din Grenoble şi au fost prinşi în braţe de oamenii adunaţi jos.

Fraţii au fost nevătămaţi şi, potrivit presei franceze, au avut îngrijiri medicale doar pentru că au inhalat fum înainte de a sări pe geam. Băieţii au fost internaţi, la fel ca alte 17 persoane care locuiau în clădirea în care a izbucnit incendiul. De asemenea, mai multe persoane care i-au prins pe copii au primit îngrijiri medicale după ce au suferit răni minore.

Athoumani Walid, un student în vârstă de 25 de ani, care a suferit o luxaţie de încheietură după ce i-a prins pe cei doi copii, a povestit că a încercat prima dată să intre în apartament, dar pentru că nu au putut deschide uşa, le-au cerut băieţilor să sară de pe geam.

„Nu ştiam ce să facem”, a spus Walid pentru The Associated Press. "Am vrut să spargem uşa, dar nu a fost posibil."

El spune că iniţial i-a fost teamă că ar putea să nu-i prindă dar „când au sărit, frica a dispărut. Tot ceea ce conta era să-i prindem”, a adăugat el.

Momentul în care cei doi au fost salvaţi de trecători a fost filmat şi imaginile au devenit virale.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici