VIDEO Doi morţi după prăbuşirea unui avion uşor în Statele Unite

Două persoane au murit după ce un avion uşor s-a prăbuşit marţi în statul american New Jersey, mai multe vehicule fiind distruse în urma accidentului aviatic, informează site-ul cotidianului The New York Times.

267 afișări
Imaginea articolului VIDEO Doi morţi după prăbuşirea unui avion uşor în Statele Unite

VIDEO Doi morţi după prăbuşirea unui avion uşor în Statele Unite (Imagine: captură video)

Avionul, care decolase din Philadelphia, s-a prăbuşit în timpul manevrei de aterizare, în apropierea Aeroportului Teterboro, situat în statul New Jersey.

Cele două persoane aflate la bordul aparatului de zbor de tip Learjet au murit în momentul impactului. Mai multe vehicule au fost distruse de flăcări, dar nu este clar dacă vreo persoană a fost rănită la sol.

Autorităţile americane cercetează cauzele producerii accidentului aviatic.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici