VIDEO Trei români, RĂNIŢI într-un accident produs pe o autostradă din Austria

Trei cetăţeni români au fost răniţi, doi fiind în stare gravă, după ce vehiculul în care se aflau a ieşit de pe carosabil şi a lovit mai mulţi copaci, pe Autostrada A1 din Austria, informează site-ul Nachrichten.at.

2529 afișări
Imaginea articolului VIDEO Trei români, RĂNIŢI într-un accident produs pe o autostradă din Austria

Trei români, RĂNIŢI într-un accident produs pe o autostradă din Austria (Imagine: www.nachrichten.at)

Accidentul a avut loc marţi dimineaţă pe Autostrada A1 din Austria, în zona Allhaming, în apropierea oraşului Linz.

Un vehicul înmatriculat în România în care erau cinci români a ieşit de pe carosabil şi a lovit mai mulţi copaci.

Şoferul în vârstă de 43 de ani şi un alt român, de 45 de ani, au suferit răni grave în urma accidentului, fiind transportaţi la Spitalul clinic universitar Kepler din Linz. Un alt român a fost transferat la Spitalul UKH din Linz.

Autorităţile austriece suspectează că şoferul vehiculului a aţipit la volan.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici