VIDEO Erdogan s-a întâlnit cu fetiţa siriană care a postat în timp real bombardamentele din Alep

Recep Tayyip Erdogan, preşedintele turc, s-a întâlnit miercuri cu Bana Al-Abed, fetiţa siriană în vârstă de şapte ani, care a postat pe Twitter, în timp real, bombardamentele şi infernul cotidian din Alep, informează BFMTV.

16903 afișări
Imaginea articolului VIDEO Erdogan s-a întâlnit cu fetiţa siriană care a postat în timp real bombardamentele din Alep

VIDEO Erdogan s-a întâlnit cu fetiţa siriană care a postat în timp real bombardamentele din Alep (Foto: captura Twitter)

Fetiţa a fost evacuată împreună cu familia acesteia din oraşul sirian Alep, în cursul săptămânii trecute.

”Bana Al-Abed, fetiţa din Siria, împreună cu familia sa ne-au făcut bucuria de a ne face o vizită la palatul prezidenţial”, a declarat pe Twitter preşedintele turc, arătând fotografii din timpul întâlnirii.

”Turcia va fi mereu alături de fraţii săi sirieni”, a adăugat acesta pe reţelele de socializare.

După luna septembrie, Bana Al-Abed a postat împreună cu mama sa pe Twitter fotografii şi videoclipuri din oraşul asediat Alep. Contul său este urmărit de peste 352.000 de persoane.

Bana a scris pe Twitter: ”Sunt foarte încântată să-l cunosc pe domnul Erdogan”.

Turcia găzduieşte aproximativ 2,7 milioane de refugiaţi sirieni.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici