VIDEO Gestul surprinzător al Melaniei Trump în prima vizită oficială în Israel. Şi fanii preşedintelui Trump au rămas ŞOCAŢI

Premierul israelian Benjamin Netanyahu şi soţia sa, Sara, au întins covorul roşu pentru cuplul prezidenţial american pe aeroportul internaţional Ben Gurion, luni dimineaţă, dar un gest anume pare să fi surprins internauţii: Prima Doamnă a SUA, Melania Trump, a refuzat să-l ţină de mână pe preşedintele Donald Trump.

34022 afișări
Imaginea articolului VIDEO Gestul surprinzător al Melaniei Trump în prima vizită oficială în Israel. Şi fanii preşedintelui Trump au rămas ŞOCAŢI

VIDEO Gestul surprinzător al Melaniei Trump pe aeroportul din Israel. Şi fanii preşedintelui Trump au rămas ŞOCAŢI (Imagine: Hepta)

În timp ce cuplul Trump şi Netanyahu mergeau pe covorul roşu, după ceremonia formală de primire şi câteva amabilităţi schimbate, imaginile îl surprind pe Donald Trump încercând să îi ia mâna soţiei sale, Melania. Aceasta îi respinge brusc gestul lui Trump, plesnindu-i mâna.

În mai multe videoclipuri din mediul online poate fi observat momentul ciudat.

 

 

 

Reprezentanţii Casei Albe nu au răspuns solicitării CNN de a comenta şi a contextualiza momentul, dar videoclipul a ajuns viral.

"Jenant", a scris publicaţia israeliană Haaretz pe contul său de Twitter cu un videoclip în ralanti care surprinde momentul. Mesajul a fost distribuit de peste 30.000 de ori.

 

 

Soţii Trump s-au ţinut de multe ori de mână în timpul călătoriilor din această săptămână, chiar şi în Arabia Saudită, când au intrat la Centrul Global pentru Combaterea Ideologiei Extremiste.

După gestul surprinzător, cei doi au sosit la Biserica Sfântului Mormânt ţinându-se de mână.

 

 

Este neclar ce a provocat gestul Melaniei Trump. Poate că Prima Doamnă nu a dorit să încalce protocolul, din moment ce cuplul israelian nu se ţinea de mână la acel moment.

 

 

Dacă a fost un gest cu intenţie, nu este pentru prima oară când Melania Trump a utilizat limbajul corporal pentru a-l dirija pe soţul său. Ea i-a sugerat amabil lui Trump să îşi pună mâna pe piept când se cânta imnul naţional în timpul unui eveniment de Paşti, ce a avut loc la Casa Albă.


 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici