VIDEO Haos în Turcia, după ce o furtună puternică a smuls totul în calea ei

  • O furtună puternică a creat dezastru în Turcia
  • Zeci de bărci şi iahturi au fost răsturnate
  • Mai mulţi copaci au fost smulşi din rădăcini
2395 afișări
Imaginea articolului VIDEO Haos în Turcia, după ce o furtună puternică a smuls totul în calea ei
O furtună severă a creat haos în Turcia, în zonele de coastă din vestul şi nord-vestul ţării.

Acoperişurile mai multor case au fost distruse, copacii şi stâlpii de electricitate au fost smulşi din rădăcini şi mai multe ambarcaţiuni au fost răsturnate, scrie t24.com.

Vântul puternic, a cărui intensitate a depăşit 50 km/h, a smuls pur şi simplu acoperişurile caselor din Dikili, un district din Izmir.

Imaginile surprinse în timpul furtunii arată valuri imense de apă pe coasta districtului Ayvalik din Balikesir. Oamenii încearcă să salveze ambarcaţiunile pe cale să se scufunde, iar o persoană apare căzând în apă, de pe o barcă.

Regiunea se confruntă cu un dezastru de proporţii, scrie pe Twitter Armagan Caylayan, producător de televiziune şi rezident din Ayvalik. „Majoritatea vaselor mari de croazieră s-au răsturnat, iar vântul puternic a smuls stâlpi de electricitate şi a spart ferestre“, a mai spus el.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
furtuna,
turcia

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici