VIDEO Imagini apocaliptice în ZONA ZERO a pandemiei de coronavirus. Scene violente între autorităţi şi chinezi

Conform unui comunicat venit din partea Guvernului din China, regiunea Hubei va permite reluarea transportului pentru oraşul-capitală Wuhan începând cu data de 8 aprilie.

6011 afișări
Imaginea articolului VIDEO Imagini apocaliptice în ZONA ZERO a pandemiei de coronavirus. Scene violente între autorităţi şi chinezi

VIDEO Imagini apocaliptice în ZONA ZERO a pandemiei de coronavirus. Scene violente între autorităţi şi chinezi

Scenele violente au apărut în ciuda unei mişcări a autorităţilor pentru a permite cetăţenilor că intre în Wuhan, pentru prima dată de când a izbucnit pandemia coronavirusului, la sfârşitul lunii decembrie a anului trecut. Rezidenţii Wuhanului au fost informaţi că nu pot călători în alte părţi ale Chinei, fapt ce a dus la o serie de mişcări violente.
 
Un grup de protestatar şi-a manifestat nemulţumirea ripostând într-un mod brutal asupra Poliţiei din China. Aceştia au răsturnat mai multe maşini de poliţie şi dube. Magazinele şi serviciile de transport au rămas în continuare închise.
 
„Vreau să-mi îmbrăţişez pe cei dragi, dar acţiunile de genul acesta nu o să mă poată lăsa. Să mergem! Spre Hubei!" , au fost comentariile protestatarilor.

Numărul total de cazuri confirmarte în China a ajuns la 81.470, a anunţat autoritatea medicală chineză. Numărul deceselor a atins 3.303, o rată mult mai lentă decât la apogeul crizei

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici