Momentul în care un poliţist este împuşcat de doi atacatori în Jersey City. VIDEO

Detectivul Joseph Seals, în vârstă de 39 de ani, şi alte trei persoane, au fost omorâţi de doi indivizi marţi, în oraşul Jersey. După o urmărire spectaculoasă de două ore, în urma căreia mai mulţi poliţişti au fost răniţi, suspecţii au fot doborâţi cu focuri de armă într-un supermarket Kosher, potrivit Dailymail.

1732 afișări
Imaginea articolului Momentul în care un poliţist este împuşcat de doi atacatori în Jersey City. VIDEO

Sursă: Profimediaimages

Infernul a început după ce detectivul Seals i-a abordat pe bărbaţi într-un cimitir, în jurul orei 12.30, în timpul unor investigaţii desfăşurate de către acesta. Cei doi l-au împuşcat mortal şi au fugit de la locul crimei într-un camion furat, chiar înainte ca poliţia să blocheze zona.

Suspecţii, înarmaţi cu pistoale de dimensiuni mari, au ucis alte trei persoane într-un supermarket şi au rănit mai mulţi poliţişti. Oamenii aflaţi în zonă în acele momente spun că s-au auzit focuri de armă timp de două ore, pe tot parcursul confruntării dintre fugari şi oamenii legii. Unul dintre martori a surprins într-o filmare şocantă cateva momente din scenele demne de orice film de acţiune. Se vede cum unul dintre poliţişti este rănit sub ploaia de gloanţe lansate de către suspecţi.  

 

Într-un final, echipele SWAT au năvălit în magazin într-o maşină blindată şi i-au împuşcat pe suspecţi, care au căzut la pământ fără viaţă, a relatat Dailymail.

Seals a lăsat în urmă o soţie îndurerată şi cinci copii care au rămas astfel fără tată. Acesta făcea parte dintr-o echipă care urmărea anihilarea violenţelor armate şi menţinerea siguranţei pe străzi.

Poliţia susţine că cei doi bărbaţi nu par să fi avut legături cu alte grupări infracţionale, iar motivul săvârşirii crimelor este încă necunoscut. Preşedintele Donald Trump a transmis printr-o postare pe Twitter că e la curent cu situaţia şi o monitorizează atent.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici