VIDEO Momentul în care o mamă îşi salvează copilul, răpit de lângă ea în plină stradă

  • Un bărbat din New York a încercat să răpească un copil de 5 ani chiar de lângă mama şi fraţii săi.
  • Femeia a reacţionat pe loc, chemând ajutoare şi trăgând copilul afară din maşina răpitorului, pe fereastră.
  • Incidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere amplasată în apropiere.
15994 afișări
Imaginea articolului VIDEO Momentul în care o mamă îşi salvează copilul, răpit de lângă ea în plină stradă

Sursă imagini: Twitter BBC

Deseori se spune că dragostea pentru propriul copil îţi dă aripi şi puteri înzecite. Iar din dorinţa de a-şi proteja micuţii, părinţii devin cei mai vigilenţi „agenţi de securitate”, gata să intervină mai prompt decât poliţia în situaţii-limită, când binele celor mici este supus chiar şi celei mai mici ameninţări.

Din păcate, nu este vorba despre nicio exgerare din partea lor, întrucât situaţiile riscante există la tot pasul în viaţa de zi cu zi. Răpirile nu fac parte doar din scenariile filmelor de acţiune, iar infracţiunile pot avea loc în miezul zilei, chiar şi în plină stradă.

BBC prezintă cazul unei familii din New York, aflată recent la un pas de destrămare. Imaginile surprind clipele tensionate în care o maşină opreşte în dreptul femeii care se plimbă pe trotuar, alături de cei trei copii - printre care şi fiul în vârstă de 5 ani. Şoferul coboară şi, în câteva fracţiuni de secundă, smulge copilul de lângă mama sa şi îl împinge în interiorul vehiculului. Totuşi, răpitorul s-a mişcat suficient de încet pentru a-i oferi femeii răgazul de a-şi recupera fiul, pe geamul deschis al maşinii.

„Când văd imaginile nu-mi vine să cred, eu sunt aceea?”, povesteşte femeia. Aceasta spune că totul s-a petrecut rapid. „Dumnezeule, copiii mei, te rog!”, îşi aminteşte că i-ar fi strigat răpitorului. „Veneau oameni, pentru că strigam încontinuu. Veneau să mă ajute. O doamnă a sunat la poliţie”.

Bărbatul în vârstă de 24 de ani a fost arestat pentru tentativă de răpire. Copilul a scăpat doar cu o sperietură zdravănă, însă acesta e doar unul din cazurile fericite, care s-au terminat cu bine. Zilnic, astfel de incidente au loc în lumea întreagă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici