VIDEO. Momentul în care un medic izbucneşte în plâns la raportul privind victimele Covid-19

  • Medicul Verónica Casado, oficial în domeniul sănătăţii pentru comunitatea autonomă Castilia şi León, din Spania, a izbucnit în lacrimi în timp ce citea numele angajaţilor din sistemul medical care şi-au pierdut viaţa în ultimele zile
  • Casado nu şi-a putu stăpâni emoţia în timp ce prezenta pierderile suferite de sistemul medicat faţa comisiei de sănătate din comunitate.
  • În Castilla şi Leon şi-au pierdut viaţa din cauza Covid-19 nu mai puţin de 3.287 de persoane.
3474 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Momentul în care un medic izbucneşte în plâns la raportul privind victimele Covid-19

Momentul în care un medic izbucneşte în plâns la raportul privind victimele Covid-19

Medicul Verónica Casado, oficial în domeniul sănătăţii pentru comunitatea autonomă Castilia şi León, din Spania, a izbucnit în lacrimi în timp ce citea numele angajaţilor din sistemul medical care şi-au pierdut viaţa în ultimele zile, arată platforma El Pais.

În videoclipul difuzat de platforma ABC se vede cum oficialul încearcă de mai multe ori să citească numele medicilor care şi-au pierdut viaţa până când colegii săi decid să o ajute aplaudând în semn de omagiu.

Casado nu şi-a putut stăpâni emoţia în timp ce prezenta pierderile suferite de sistemul medicat  faţa comisiei de sănătate din comunitate.

În Castilla şi Leon şi-au pierdut viaţa din cauza Covid-19 nu mai puţin de 3.287 de persoane. 

 

 


 


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici