VIDEO: O fetiţă de 11 ani a scăpat în mod miraculos după ce a fost lovită în plin de o maşină

O fată de 11 ani din oraşul Devon, Marea Britanie, a scăpat în mod miraculos după ce a fost lovită de o maşină. Poliţia a publicat imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a atenţiona părinţii să îşi înveţe copiii să fie atenţi când traversează strada.

541 afișări
Imaginea articolului VIDEO: O fetiţă de 11 ani a scăpat în mod miraculos după ce a fost lovită în plin de o maşină

VIDEO: O fetiţă de 11 ani a scăpat în mod miraculos după ce a fost lovită în plin de o maşină

Fetiţa, care apare purtând un hanorac cu glugă, este văzută cum traversează strada în fugă, fără a se uita după maşinile care circulă pe şosea. Când ajunge aproape pe partea opusă a drumului, este lovită în plin de o maşină care circula regulamentar.

Şoferul nu a mai avut timp să o ferească şi a aruncat-o în aer după care, fata, a aterizat pe şosea în faţa unei alte maşini. Din fericire, al doilea şofer a văzut scena şi a apucat să oprească la timp pentru a nu o lovi.

La câteva momente după impact, fetiţa s-a ridicat în picioare şi s-a întors spre casă.

„Din fericire, a suferit doar răni minore. Şoferul, care era în mod normal în stare de şoc, a fost găsit nevinovat", a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei Devon and Cornwall, citat de Daily Mail.

Oficialul a adăugat că imaginile au fost publicate ca un avertisment pentru părinţii şi îi îndeamnă pe aceştia să-şi înveţe copiii să se asigure înainte de a traversa strada.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici