VIDEO O tornadă a făcut ravagii în Turcia: "Cesme, un paradis pe pământ, a trăit iadul noaptea trecută”

  • O tornadă a lovit un oraş de pe coasta Mării Egee a Turciei, lăsând în cale distrugeri semnificative şi 16 răniţi, au declarat vineri autorităţile turce.
  • Imaginile de la agenţia turcă de ştiri IHA au arătat clădiri, bărci şi maşini deteriorate.
1689 afișări

Tornada a lovit staţiunea Cesme, la aproximativ 90 de kilometri vest de oraşul Izmir. A rupt copacii, a distrus acoperşuri, a măturat maşinile şi a dărâmat o macara. Cel puţin patru bărci s-au răsturnat, relatează AP.

Cea mai afectată zonă a fost zona vilelor de vară unde o macaraua a fost răsturnată. Şaisprezece muncitori au fost răniţi, inclusiv unul care a fost internat cu piciorul rupt, a raportat Agenţia Anadolu, administrată de stat.

„Cesme, un paradis pe pământ, a trăit iadul noaptea trecută”, a spus primarului oraşului, Ekrem Oran.

Vânturile puternice au cauzat daune şi în oraşul apropiat Urla, distrugând sute de sere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici