Video. Raport oficial: germanii confirmă implicarea Mossad în interzicerea organizaţiei Hezbollah

  • Oficialii germani citează Israelul pentru depăşirea atribuţiilor de partener strategic în lupta anti-tero
  • Autorităţile germane au confirmat implicarea Mossad în decizia de interzicere a organizaţie Hezbollah pe teritoriul Germaniei
  • Serviciul de informaţii israelian îşi dovedeşte încă o dată eficienţa
575 afișări
Imaginea articolului Video. Raport oficial: germanii confirmă implicarea Mossad în interzicerea organizaţiei Hezbollah

Sursa foto: profimedia

Oficialii germani au confirmat implicarea serviciului de informaţii extern al Israelului, Mossad, în raidurile efectuate de poliţia germană asupra centrelor cunoscute ale Hezbollah în Germania.

Mossadul ar fi oferit pontul anonim autorităţilor germane în legătură cu locul unde gruparea a depozitat nitratul de amoniu, un îngrăşământ care poate fi folosit pentru a produce explozibili. Implicarea acestora a condus la interzicerea definitivă a Hezbollah în Germania. Descoperirea depozitului a fost doar una dintre numeroasele probe care au scos în evidenţă natura activităţilor ilicite ale grupării cu sediul originar din Liban.

Raporturile israeliene predate de Mossad colegilor germani au relevat şi alte activităţi de care aceştia nu aveau habar: transferuri bancare către aripa militară pentru finanţarea acţiunilor teroriste de pe teritoriul german în toată Europa, atacuri cibernetice şi programe de îndoctrinare a tinerilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici