VIDEO. Ruşii au dezvăluit în premieră cum arată în interior valiza nucleară a lui Vladimir Putin

Valiza nucleară cu care Rusia poate declanşa războiul a fost prezentată pentru prima dată la o televiziune rusă.

5008 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Ruşii au dezvăluit în premieră cum arată în interior valiza nucleară a lui Vladimir Putin

Ruşii au dezvăluit în premieră la televiziune cum arată în interior valiza nucleară a lui Vladimir Putin

Nu este mai mare decât o geantă de laptop, iar butonul nuclear nu este roşu, ci alb. Totodată, valiza are un un card de memorie, cu un cod personalizat cu  ajutorul căruia poate fi controlat arsenalul nuclear al Rusiei. Astfel, Vladimir Putin poate da comanda pentru lansarea unui atac nuclear, scrie Daily Mail.

Totuşi, liderul de la Kremlin trebuie să cadă de acord cu ministrul rus al Apărării şi cu Şeful Statului Major rus pentru a putea declanşa valiza.

Un alt lucru interesant, tot aceasta îl poate avertiza pe Putin dacă împotriva Rusiei este lansat un atac nuclear.

Kremlinul ar avea trei astfel de valize, cea prezentată fiind cea mai veche, potrivit presei ruse.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici