VIDEO | INCENDIU într-o parcare supraetajată: 1.600 de maşini au ars la Liverpool

Sute de autovehicule au fost distruse în urma unui incendiu ce a izbucnit în noaptea de anul nou într-o parcare din Liverpool, iar zeci de oameni aflaţi în clădirile din apropiere au fost evacuaţi, relatează site-ul agenţiei de presă Reuters.

6579 afișări
Imaginea articolului VIDEO | INCENDIU într-o parcare supraetajată: 1.600 de maşini au ars la Liverpool

Sute de autovehicule au fost distruse în urma unui incendiu izbucnit în Liverpool

Potrivit Poliţiei britanice, incendiul a izbucnit în parcarea Kings Dock, ce are o capacitate totală de 1.600 de locuri, iar toate maşinile aflate în parcare au fost distruse.

Toate evenimentele care urmau să se desfăşoare în zonă au fost anulate.

Reprezentanţii Serviciilor de Urgenţă au precizat că, în urma investigaţiilor preliminarii, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit provocat la unul dintre autovehicule.

Pompierii ajunşi la faţa locului au avut nevoie de şase ore pentru a stinge flăcările.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici