VIDEO Trei poliţişti, la un pas să fie linşaţi de străzile Parisului. Unul dintre ei a scos pistolul la manifestanţi

Poliţia şi protestatarii de la "Vestele galbene" s-au ciocnit din nou, sâmbătă seara, în capitala franceză, Paris.

2607 afișări
Imaginea articolului VIDEO Trei poliţişti, la un pas să fie linşaţi de străzile Parisului. Unul dintre ei a scos pistolul la manifestanţi

VIDEO Trei poliţişti, la un pas să fie linşaţi de străzile Parisului. Unul dintre ei a scos pistolul

Protestatarii au aruncat cu obiecte în poliţişti şi au urmărit trei dintre ei, reuşind să-i izoleze de restul forţelor de ordine. A urmat o bătaie, în care unul dintre agenţi, pentru a scăpa de agresiune, a scos un pistol cu care i-a ameninţat, însă nu l-a utilizat. În cele din urmă, după ce asupra lor au fost aruncate mai multe obiecte, poliţiştii s-au urcat pe scutere şi au reuşit să scape de atacul agresorilor. 

 

 

Mai mult de 100 de persoane care au participat la marşuri au fost arestate sâmbătă, a anunţat poliţia, potrivit BBC.

Este a şasea sâmbătă consecutivă de proteste în Franţa, în pofida asigurărilor date de Emmanuel Macron că vor fi acceptate din revendicările străzii.

Numărul manifestanţilor a fost însă mai redus ca la debutul protestelor. 66.000 de protestatari au ieşit pe străzi în această săptămână, comparativ cu 282.000 câţi au fost la începutul protestelor în 17 noiembrie.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici