VIDEO Un copil de 7 ani, eroul pacienţilor din Statele Unite. Ce a făcut puştiul minune

Un copil din Carolina de Nord (SUA) a arătat că eroii chiar există şi a venit cu un gest foarte frumos şi a strâns o sumă importantă de bani, care vor fi donaţi către comunitate pentru a face faţă pandemiei cu noul coronavirus.

1159 afișări
Imaginea articolului VIDEO Un copil de 7 ani, eroul pacienţilor din Statele Unite. Ce a făcut puştiul minune

VIDEO Un copil de 7 ani, eroul pacienţilor din Statele Unite. Ce a făcut puştiul minune

Potrivit ABC, Steven Burgess este micul erou despre care presa a scris. Este un copil de 7 ani, din State Unite, iar pentru că şcolile au fost închise acesta s-a gândit la o modalitate de a-şi ajuta comunitatea, dar şi în acelaşi timp să nu se plictisească. Mama lui a declarat că acesta a alergat timp de 6 ore în jurul curţii familiei pentru a strânge bani care vor fi donaţi către spitale, magazine de alimente şi ONG-uri din comunitatea lor.

„A început să facă ceva amuzant, după am văzut că este serios în acest sens, aşa că m-am gândit: Hai să distribuim asta şi să încurajăm unii oameni. Am fost uimiţi şi impresionaţi de cantitatea de oameni care vor să doneze. Cred că acest lucru îi va inspira pe alţii să le arate ce pot face. Motivul pentru care a avut parte de atât de mult sprijin este că oamenii doresc cu adevărat să se participe şi vor să se încurajeze reciproc, însă neori nu ştim ce să facem pentru că suntem cu toţii blocaţi în casă", a spus Eliza Burgess, mama copilului. Micul erou a făcut în ziua respectivă 37.000 de paşi şi a strâns peste 1500 de dolari.
 
„Am vrut doar să strâng bani pentru spitale şi să le dau ajutor”, a spus Steven Burgess. Atât el, cât şi mama lui speră că mini-maratonul său le va arăta altora cât de uşor este să faci diferenţa faţă de propria curte.
 
Statele Unite ale Americii au înregistrat 1.509 decese din cauza infecţiei cu coronavirus, în ultimele 24 de ore, potrivit unui bilanţ al Universităţii Johns Hopkins, citat de jurnaliştii de la AFP. Conform sursei citate, numărul de decese este similar cu cel din ziua precedentă, când 1.514 oameni au murit din cauza COVID-19.
 
În total, până în prezent, 23.529 de persoane în SUA au murit din cauza infecţiei cu noul virus, fiind ţara cu numărul cel mai mare de decese. Statele Unite au peste 550.000 de persoane infectate cu coronavirus, conform Centrului pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor (CDC).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici