VIDEO | Un individ a atacat cu un cuţit mai mulţi trecători la periferia Parisului. Agresorul, împuşcat mortal de poliţişti / Bilanţ: Un mort şi 2 răniţi

O persoană a murit, iar alte două sunt în stare gravă în urma atacului produs la periferia Parisului, cercetat de Pachetul Antiterorist din Franţa, anunţă autorităţile franceze.

2785 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Un individ a atacat cu un cuţit mai mulţi trecători la periferia Parisului. Agresorul, împuşcat mortal de poliţişti / Bilanţ: Un mort şi 2 răniţi

VIDEO | Un bărbat a atacat cu un cuţit mai mulţi trecători la periferia Parisului. Agresorul, împuşcat mortal de poliţişti

Una dintre persoanele rănite a decedat la spital, au comunicat autorităţile. Alte două persoane sunt în stare gravă, fiind internate în Spitalul Kremlin-Bicêtre.

 

Investigaţia a fost preluată de Parchetul Antiterorist din Franţa.

Ştirea iniţială

Un individ a atacat cu un cuţit mai multe persoane, într-un incident produs vineri după-amiază la periferia oraşului Paris, agresorul fiind împuşcat mortal de agenţi de poliţie.

Atacul a avut loc vineri după-amiază în Parcul Hautes-Bruyères din zona Villejuif, la periferia sudică a oraşului Paris, informează publicaţiile Le Figaro şi Le Parisien.

Cel puţin trei persoane au fost rănite prin înjunghiere înainte ca atacatorul să fie împuşcat mortal de agenţi de poliţie.

 

 

#BREAKING
4 people stabbed in #Villejuif, #France terror attack.
Terrorist was wearing a suicide vest and was shot dead by police. pic.twitter.com/sYHttATpFG

— News flash (@BRNewsFlash) January 3, 2020

 

 

Sute de agenţi de poliţie au fost mobilizaţi la faţa locului, unde este aşteptat şi Laurent Nunez, secretar de stat în Ministerul francez de Interne.

Prefectura regională a recomandat evitarea zonei, precizând că este în curs o intervenţie a forţelor de ordine. La locul incidentului a sosit şi o echipă pirotehnică, iar Autostrada A6B a fost blocată.

Autorităţile franceze încearcă să afle motivul atacului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
franţa,
atac,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici