VIDEO Zeci de răniţi din cauza turbulenţelor care au afectat un avion ce zbura între Rusia şi Thailanda

Cel puţin 27 de persoane au fost rănite la bordul unui avion de pasageri care a trecut printr-o zonă de turbulenţe în timp ce zbura din Rusia spre Thailanda, anunţă surse citate de site-ul agenţiei Tass.

5486 afișări
Imaginea articolului VIDEO Zeci de răniţi din cauza turbulenţelor care au afectat un avion ce zbura între Rusia şi Thailanda

Cel puţin 27 de persoane au fost rănite la bordul unui avion de pasageri care a trecut printr-o zonă de turbulenţe în timp ce zbura din Rusia spre Thailanda, anunţă surse citate de site-ul agenţiei Tass.

Avionul de pasageri, al companiei Aeroflot, efectua o cursă între oraşele Moscova şi Bangkok. Aeronava, de tip SU 270, a fost lovită de turbulenţe cu 40 de minute înainte de aterizare.

"Potrivit informaţiilor disponibile, 27 de persoane au fost spitalizate - trei cetăţeni thailandezi şi 24 de cetăţeni ruşi", a anunţat Vladimir Sosnov, şeful Secţiei consulare a Ambasadei Rusiei în Thailanda.

Patru cetăţeni ruşi au fost deja externaţi, a precizat diplomatul rus.

Compania Aeroflot a confirmat incidentul, precizând că la bordul avionului erau 313 persoane. "Unele răni ao fost cauzate şi de faptul că pasagerii nu purtau centurile de siguranţă", a transmis compania aeriană rusă.

Nicio persoană nu a suferit răni care să prezinte risc vital, dar unii pasageri au fracturi, iar trei au fost supuşi unor intervenţii chirurgicale.

O pasageră a declarat că a fost aruncată brusc în plafonul aeronavei. "Am fost aruncaţi brusc în plafon, era imposibil să ne ţinem de ceva. Părea că trepidaţiile nu se mai terminau, ne temeam că ne vom prăbuşi", a explicat ea, citată de Rossiya 24 şi de BBC.

Avionul a aterizat în siguranţă la Bangkok.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici