Viktor Orban: Migraţia necontrolată trebuie stopată

Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, a afirmat, miercuri, că imigraţia implică pericole majore pentru întreaga Europă, iar din acest motiv fenomenul imigraţiei necotrolate trebuie stopat, relatează agenţia MTI.

652 afișări
Imaginea articolului Viktor Orban: Migraţia necontrolată trebuie stopată

Viktor Orban: Migraţia necontrolată trebuie stopată

Declaraţiile premierului ungar au fost făcute în contextul unei vizite efectuată în Ungaria de către Giorgia Meloni, preşedintele partidului Fratelli d'Italia (FdI).

În cadrul acestei întrevederi, Orban şi Meloni au fost de acord cu ideea că migraţia implică pericole majore pentru întreaga Europă, iar din această cauză imigrarea necontrolată trebuie stopată.

Giorgia Meloni a subliniat că în programul de guvernare al partidului pe care îl conduce, Grupul de la Visegrad (V4) reprezintă o prioritate.

”Privesc cu interes spre Grupul V4, care se opune birocraţiei Uniunii Europene şi politicii acesteia de acaparare tacită a competenţelor de la statele membre”, i-a transmis Meloni premierului ungar.

Cei doi lideri au subliniat că Europa trebuie apărată, iar statele membre ale Uniunii Europene, cultura şi moştenirea lor istorică, trebuie respectate.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici