Viktor Orban: Niciun cent din bugetul Uniunii Europene nu ar trebui alocat pentru imigranţi

Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, a declarat, vineri, că nu va susţine niciun buget al Uniunii Europene care să includă reducerea finanţărilor pentru fermieri, cercetare sau dezvoltare şi care să prevadă acordarea banilor pentru ţările care primesc imigranţi, relatează agenţia MTI.

1785 afișări
Imaginea articolului Viktor Orban: Niciun cent din bugetul Uniunii Europene nu ar trebui alocat pentru imigranţi

Viktor Orban: Niciun cent din bugetul Uniunii Europene nu ar trebui alocat pentru imigranţi

Premierul Ungariei a precizat că se aşteaptă ca negocierile pentru bugetul UE să dureze mult timp, adăugând că este nevoie de acceptarea în unanimitate a acestuia.

”Atât timp cât ungurii nu vor da undă verde, nu va fi niciun buget. Imigranţii nu ar trebui să primească niciun cent din bugetul UE. Statele care vor să primească imigranţi trebuie să suporte costurile din bugetele naţionale”, a declarat Orban.

Declaraţiile liderului de la Budapesta au fost făcute în contextul în care Comisia Europeană a propus miercuri un buget UE pentru perioada 2021-2027.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici