VISCOL, ninsoare şi vreme extrem de rece în Statele Unite - VIDEO, FOTO

Serviciun Naţional de Meteorologie american a lansat avertismente de ninsori pentru regiunile Missouri, New Jersey, North Carolina şi Tennessee.

591 afișări
Imaginea articolului VISCOL, ninsoare şi vreme extrem de rece în Statele Unite - VIDEO, FOTO

Statele Unite se confruntă cu ninsori şi o vreme extrem de rece

Oraşe ca St. Louis, Indianapolis şi Pittsburgh, vor fi acoperite cu un strat de zăpadă de până la 20 de centimetri, relatează CNN.

Mary Kelly, care locuieşte în oraşul St. Louis a spus: "Sunt destul de supărată. (...) Mi-a cam tăiat elanul". Cu toate acestea, fiul ei este fericit că a mai câştigat o zi de vacanţă. "Ne vom scoate iar săniile. Avem în zonă câteva dealuri numai bune pentru săniuş", a declarat Kelly.

Vremea nefavorabilă a determinat anularea, luni, a peste 350 de zboruri în zona nord-estică a Statelor Unite, în timp ce duminică s-au raportat 500 de anulări la nivel naţional. Aeroportul Internaţional Lambert-St. Louis a anulat 140 de zboruri, potrivit reprezentanţilor aeroportului.

Viscolul a provocat probleme şi pentru şoferi, dealurile dovedindu-se a fi greu de parcurs de autohevicule. "Este o nebunie. M-am săturat pur şi simplu de toată zăpada. Adică îmi doream zăpadă de Crăciun, însă acum mi-a trecut", a declarat şoferul Jaci Nezum.

Un front de aer rece provenit din nordul arctic alimentează viscolul, şi deşi statele din sud nu sunt afectate de ninsori, aerul rece se simte şi în state ca Texas, cu temperaturi în jurul valorii de 4 grade Celsius.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici