Vizita controversată a lui Donald Trump în Marea Britanie: Preşedintele SUA, primit de Regina Elizabeth a II-a la palatul Buckingham

Preşedintele SUA, Donald Trump, şi Prima doamnă, Melania Trump, au fost primiţi luni de regina Elizabeth, la Palatul Buckingham, în prima zi a vizitei de stat în Marea Britanie, relatează BBC News online.

2951 afișări
Imaginea articolului Vizita controversată a lui Donald Trump în Marea Britanie: Preşedintele SUA, primit de Regina Elizabeth a II-a la palatul Buckingham

Donald Trump, vizită controversată în Marea Britanie. Preşedintele Statelor Unite printr-un prânz cu regina

UPDATE 15.10: Evenimentele de la Palatul Buckingham includ o ceremonie oficială de primire şi un dineu privat.

Donald şi Melania Trump au sosit luni dimineaţă în Marea Britanie, mergând iniţial la reşedinţa ambasadorului american, situată în centrul Londrei.

Înainte de a ajunge, Donald Trump şi-a exprimat susţinerea pentru politicianul pro-Brexit Boris Johnson. Autorităţile se aşteaptă să aibă loc proteste în prima zi a vizitei lui Trump.

După masa cu regina, preşedintele şi soţia sa, Melania Trump, vor vizita Westminster Abbey şi mormântul Eroului Necunoscut. Marţi, preşedintele urmează să se întâlnească cu Theresa May, înainte ca aceasta să se retragă din funcţie.

Vizita se va încheia miercuri cu o ceremonie care va avea loc în oraşul Portsmouth. Liderul de la Casa Albă va călători apoi în Irlanda şi Franţa.

Taguri:
m.britanie,
sua,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici