Vladimir Putin a zburat pe deasupra României şi a ocolit cât de mult a putut Ucraina

Aeronava prezidenţială a preşedintelui rus, Vladimir Putin, a zburat miercuri, în drum spre Geneva, pe deasupra României, ocolind la distanţă mare spaţiul aerian ucrainean.

13207 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin a zburat pe deasupra României şi a ocolit cât de mult a putut Ucraina

Vladimir Putin a zburat pe deasupra României şi a ocolit cât de mult a putut Ucraina

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a ajuns, miercuri, la Geneva, pentru întâlnirea cu omologul american, Joe Biden.

Oficialii ruşi nu dau informaţii despre traseul avionului prezidenţial, din această cauză depistarea cursei lui Putin a fost o întrecere între site-urile care monitorizează zborurile.

Până la urmă, aeronava Ilyushin Il-96-300PU a ajuns cu bine la Geneva, unde a aterizat după Joe Biden.

Publicaţia Sputnik a relatat că aeronave militare americane au escortat avionul lui Putin, imediat ce a intrat în spaţiul aerian românesc, dar informaţia nu a putut fi confirmată şi dintr-o altă sursă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici