Vladimir Putin, din nou printre liderii lumii. Preşedintele Rusiei va participa la summitul virtual al Grupului G20

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, va participa miercuri la un summit virtual al liderilor G20, după ce a lipsit de la reuniunea de la New Delhi din luna septembrie.

3365 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin, din nou printre liderii lumii. Preşedintele Rusiei va participa la summitul virtual al Grupului G20

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

"Vladimir Putin va lua parte la summitul virtual al G20", a anunţat duminică televiziunea Vesti TV din Rusia, citând programul lui Putin pentru săptămâna viitoare.

Putin nu a călătorit la ultimele două reuniuni G20, găzduite de India în septembrie şi de Indonezia anul trecut, trimiţându-l în locul său pe ministrul de Externe Serghei Lavrov, relatează The Moscow Times.

Într-un comunicat, Guvernul Indiei a transmis sâmbătă că premierul Narendra Modi va prezida miercuri un summit virtual pentru "a duce mai departe rezultatele cheie de la summitul de la New Delhi".

Putin a efectuat puţine călătorii în afara Rusiei de când Curtea Penală Internaţională (CPI) a emis un mandat de arestare pe numele său în legătură cu deportarea ilegală a copiilor ucraineni.

India va preda preşedinţia G20 Braziliei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici