Vladimir Putin: Este prea devreme pentru a putea vorbi despre represalii faţă de noile sancţiuni impuse de SUA

Vladimir Putin, preşedintele rus, a declarat că este prea devreme pentru a se putea vorbi despre represalii împotriva unei posibile noi runde de sancţiuni din partea SUA impuse Rusiei, conform agenţiei de ştiri RIA, citată de Reuters.

2951 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin: Este prea devreme pentru a putea vorbi despre represalii faţă de noile sancţiuni impuse de SUA

Vladimir Putin: Este prea devreme pentru a putea vorbi despre represalii faţă de noile sancţiuni impuse de SUA

”Trebuie să vedem cum se vor desfăşura lucrurile. De aceea este prematur pentru a se vorbi public despre măsuri punitive”, a declarat liderul de a Kremlin în cadrul unui interviu.

La începutul acestei săptămâni, Senatul american a votat în unanimitatea legislaţia pentru impunerea unor noi sancţiuni Rusiei, îngreunând posibilitatea ridicării măsurilor punitive din partea Casei Albe.

Sancţiunile votate de Senatul SUA vor trebui mai departe aprobate de Casa Reprezentanţilor.

În luna ianuarie, Donald Trump a declarat că ar putea ridica sancţiunile impuse Rusiei de către SUA, în cazul în care Moscova va susţine obiectivele noii Administraţii de la Casa Albă.

Liderii republicani şi democraţi au fost consternaţi de refuzul preşedintelui american de a lua măsuri faţă de Rusia ca răspuns în faţa atacurilor cibernetice, Kremlinul negând că ar fi avut vreo legătură cu acestea.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici