Vladimir Putin l-a informat pe Bashar al-Assad despre armistiţiul ruso-turc din regiunea Idlib

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a discutat prin telefon, vineri, cu omologul său din Siria, Bashar al-Assad, despre armistiţiul ruso-turc din provincia siriană Idlib, anunţă Kremlinul, conform agenţiei de presă Tass.

1140 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin l-a informat pe Bashar al-Assad despre armistiţiul ruso-turc din regiunea Idlib

Sursa foto: Profimedia

"Vladimir Putin l-a informat pe Bashar al-Assad despre acord şi a subliniat că implementarea acestuia va contribui la stabilizarea situaţiei în regiunea Idlib", a comunicat vieri seară Preşedinţia Rusiei.

"Bashar al-Assad a apreciat foarte mult rezultatele convorbirilor dintre liderii Rusiei şi Turciei şi i-a transmis mulţumiri preşedintelui rus pentru susţinerea oferită în luptele cu grupuri teroriste şi pentru eforturile de a asigura suveranitatea Siriei şi integritatea teritorială", a precizat Kremlinul.

Rusia, care oferă susţinere Administraţiei Bashar al-Assad, şi Turcia, care sprijină grupuri insurgente, au ajuns la un armistiţiu în regiunea siriană Idlib.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici