Vladimir Putin le răspunde în direct ruşilor joi, într-o emisiune televizată

Premierul rus, Vladimir Putin, le va răspunde, joi, în direct la televiziune concetăţenilor săi, în cadrul unei emisiuni anuale realizate într-un moment în care regimul său se confruntă cu o mişcare de contestare fără precedent, a anunţat luni site-ul creat în aces scop.

192 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin le răspunde în direct ruşilor joi, într-o emisiune televizată

Vladimir Putin le răspunde în direct ruşilor joi, într-o emisiune televizată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"La 15 decembrie 2011, la ora 12.00 (10.00 ora României), posturile de televiziune Rusia 1, Rusia 24, RTR Planeta, posturile de radio Vesti FM şi Radio Rusia difuzează emisiunea specială «Conversaţie cu Vladimir Putin. Continuare", scrie site-ul moskva-putinu.ru.

"Ca şi în alţi ani, şeful Guvernului va răspunde în aceste conversaţii în direct cu ruşii la întrebările care îi preocupă pe cetăţeni", explică aceeaşi sursă.

Emisiunea are loc într-un moment în care regimul lui Vladimir Putin se confruntă cu cel mai important val de proteste de la preluarea puterii, în 2000.

Vladimir Putin, premier din 2008 deoarece nu s-a putut prezenta la alegerile prezidenţiale pentru un al treilea mandat consecutiv, este candidat la prezidenţialele din martie 2012, scrutin pe care ar urma să îl câştige din primul tur, potrivit partidului Rusia Unită.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici