Vladimir Putin, mesaj pentru vecinii Rusiei: Nu există intenţii rele faţă de vecinii noştri şi i-aş sfătui să nu escaladeze situaţia

Preşedintele Vladimir Putin i-a îndemnat vineri pe vecinii Rusiei să nu escaladeze tensiunile, la opt zile după ce Moscova şi-a trimis forţele în Ucraina.

167879 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin, mesaj pentru vecinii Rusiei: Nu există intenţii rele faţă de vecinii noştri şi i-aş sfătui să nu escaladeze situaţia

Vladimir Putin, mesaj pentru vecinii Rusiei: Nu există intenţii rele faţă de vecinii noştri şi i-aş sfătui să nu escaladeze situaţia

„Nu există intenţii rele faţă de vecinii noştri. Şi i-aş sfătui şi pe ei să nu escaladeze situaţia, să nu introducă restricţii. Ne îndeplinim toate obligaţiile şi vom continua să le îndeplinim", a declarat Putin, potrivit Reuters.
 
„Nu vedem nicio nevoie aici de a agrava sau înrăutăţi relaţiile noastre. Şi toate acţiunile noastre, dacă apar, apar întotdeauna exclusiv ca răspuns la unele acţiuni neprietenoase, acţiuni împotriva Federaţiei Ruse”.
 
Putin a fost arătat la televizor participând online, de la reşedinţa sa din afara Moscovei, la o ceremonie de ridicare a drapelului pentru un feribot din nordul Rusiei.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici