Vladimir Putin, pe un Harley Davidson la festivalul motocicliştilor de la Sevastopol - VIDEO

Premierul rus, Vladimir Putin, a participat, sâmbătă, la un festival al motocicliştilor desfăşurat la Sevastopol, unde a ajuns cu o motocicletă Harley Davidson, relatează postul de televiziune Russia Today, în pagina electronică.

127 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin, pe un Harley Davidson la festivalul motocicliştilor de la Sevastopol - VIDEO

Vladimir Putin, pe un Harley Davidson la festivalul motocicliştilor de la Sevastopol (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Putin, îmbrăcat în haine de culoare neagră şi purtând ochelari de soare şi mănuşi, a sosit în fruntea unei coloane de motociclişti, fiind primit cu aplauze de cele câteva sute de participanţi la festival, conform ITAR-Tass.

Motocicleta sa, de tip Harley Davidson, era împodobită cu steagurile rusesc şi ucrainean.

Mii de persoane se adună în fiecare an la Sevastopol, pentru un festival de două zile al motocicliştilor. Ediţia din acest an, cea de-a 14-a, este dedicată împlinirii a 65 de ani de la victoria asupra Germaniei naziste şi prezintă modele de motociclete din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. La ediţia de anul trecut a festivalului au participat 5.000 de motociclişti.

Putin s-a întâlnit sâmbătă cu preşedintele ucrainean Viktor Ianukovici, căruia i-a mulţumit pentru atmosfera favorabilă a relaţiilor ruso-ucrainene, şi i-a felicitat pe marinari înaintea Zilei Marinei, care va fi marcată duminică. "Mâine, marinarii ruşi şi ucraineni vor fi împreună, aşa cum au fost naţiunile noastre timp de multe secole", a spus premierul rus.

"Multe mulţumiri pentru aceasta liderilor ucraineni şi, în primul rând, preşedintelui Viktor Ianukovici - pentru decizia privind Flota rusă a Mării Negre şi pentru atmosfera pe care o creează în relaţiile dintre ţările noastre surori", a adăugat Putin.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici