Vladimir Putin salută acordul marilor puteri cu Iranul pe tema programului nuclear iranian: "Lumea poate răsufla uşurată"

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a salutat acordul dintre marile puteri şi Iran în domeniul nuclear, explicând că decizia contribuie la stabilitate internaţională şi la intensificarea cooperării.

37100 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin salută acordul marilor puteri cu Iranul pe tema programului nuclear iranian: "Lumea poate răsufla uşurată"

Vladimir Putin (Imagine: Hepta/Mediafax Foto)

"Lumea poate răsufla uşurată", a declarat Vladimir Putin într-un comunicat postat pe site-ul Kremlinului.

"În pofida tentativelor de justificare a scenariilor bazate pe forţă, negociatorii au avut o opţiune fermă în favoarea stabilităţii internaţionale şi a cooperării", a subliniat Putin.

Acordul va contribui la intensificarea cooperării civile între Rusia şi Iran şi la combaterea terorismului în Orientul Mijlociu, a concluzionat preşedintele rus.

Iranul şi marile puteri din grupul P5+1 (SUA, M.Britanie, Franţa, Rusia, China şi Germania) au ajuns, marţi, la un acord privind programul nuclear iranian.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici