Volodimir Zelenski a deschis bursa de la New York

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a „sunat" marţi, de la distanţă, clopoţelul de deschidere la bursa de la New York.

1172 afișări
Imaginea articolului Volodimir Zelenski a deschis bursa de la New York

Sursa foto: Twitter

Zelenski a apărut pe un ecran video în spatele platformei de unde, în mod tradiţional, se trage clopotul de deschidere.

Traderii s-au exprimat zgomotos, în timp ce pe un banner a fost scris mesajul: „Suntem liberi. Suntem puternici. Suntem deschişi pentru afaceri".

Ucraina este povestea unei victorii viitoare şi o şansă pentru voi de a investi acum în proiecte în valoare de sute de miliarde de dolari pentru a împărţi victoria cu noi", a declarat preşedintele ucrainean.

El le-a cerut membrilor bursei să contribuie la realizarea de investiţii pentru a reconstrui fabricile şi infrastructura distruse de Rusia.

Potrivit datelor oferite de ucraineni, guvernul lui Zelenski a lansat în timpul războiului peste 500 de proiecte în valoare de 400 de miliarde de dolari pentru companiile străine şi investitorii privaţi pentru a ajuta la refacerea economiei Ucrainei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici