Vreme extremă în Europa: în Scoţia şi Ţara Galilor va ninge, în Spania este caniculă

Sfârşitul lunii aprilie aduce vreme extremă în Europa. Dacă Spania se confruntă cu un val de caniculă, în Scoţia şi Ţara Galilor sunt anunţate ninsori, potrivit Sky News.

413 afișări
Imaginea articolului Vreme extremă în Europa: în Scoţia şi Ţara Galilor va ninge, în Spania este caniculă

Vreme extremă în Europa: în Scoţia şi Ţara Galilor va ninge, în Spania este caniculă

Meteorologii britanici au anunţat că în unele zone din Ţara Galilor şi Scoţia va ninge luni. De asemenea, temperaturile vor scădea până la 0 grade Celsius. În alte părţi ale Regatului britanic va ploua abundent, avertizează specialiştii. Ca urmare, Agenţia de Mediu a emis mai multe avertismente de inundaţii valabile în Anglia.

În acelaşi timp, spaniolii se confruntă cu un val canicular. În această săptămână, Spania ar putea înregistra cea mai călduroasă zi din luna aprilie, meteorologii prognozând temperaturi de până la 40 de grade Celsius.

De miercuri până vineri sunt aşteptate temperaturi record, valorile urmând să atingă niveluri înregistrate în mod normal în luna iulie. Cel mai cald va fi în sudul ţării, în regiunea Andaluzia. Temperatura maximă înregistrată vreodată în Spania în luna aprilie a fost de 37,4 grade Celsius în Murcia, în sud-estul ţării, în 2011.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici