Vremea face ravagii în Italia. Autoturism cu cinci pescari ROMÂNI, căzut într-un râu/ O persoană este dispărută

Un autoturism în care erau cinci români a căzut într-un râu, în nordul Italiei, una dintre persoane fiind dispărută, anunţă autorităţile italiene, care au lansat operaţiuni de căutare, informează presa italiană.

1034 afișări
Imaginea articolului Vremea face ravagii în Italia. Autoturism cu cinci pescari ROMÂNI, căzut într-un râu/ O persoană este dispărută

Autoturism în care erau cinci români, căzut într-un râu din Italia/ O persoană este dispărută

În contextul intemperiilor care afectează nordul Italiei, un autoturism în care erau cinci pescari români a căzut în Râul Mincio, în apropierea orăşelului Mantova şi a Lacului Garda, informează Radio Onda D'Urto şi MeteoWeb.eu.

Trei dintre persoanele aflate în vehicul au reuşit să înoate până la mal, iar încă una a fost salvată de alţi pescari.

A cincea persoană, un român în vârstă de 24 de ani, este dispărută. Autorităţile italiene efectuează operaţiuni de căutare.

Autorităţile italiene ar putea decreta stare de calamitate în zone situate în apropierea Lacului Garda, din cauza inundaţiilor şi rafalelor puternice de vânt.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici