William Shakespeare, primul bărbat din lume care a primit vaccinul Covid-19, a murit la vârsta de 81 de ani

William Shakespeare, primul bărbat din lume care a primit unul dintre vaccinurile Covid-19, a murit la vârsta de 81 de ani.

3711 afișări
Imaginea articolului William Shakespeare, primul bărbat din lume care a primit vaccinul Covid-19, a murit la vârsta de 81 de ani

William Shakespeare, primul bărbat din lume care a primit vaccinul Covid-19, a murit la vârsta de 81 de ani

Shakespeare a ajuns faimos în decembrie anul trecut, când a devenit a doua persoană care a primit vaccinul Pfizer / BioNTech la Spitalul Universitar Coventry şi Warwickshire, relatează BBC.

Imaginea sa, precum şi cea a lui Margaret Keenan, prima femeie din lume care a fost vaccinată, au fost afişate în ziarele şi ecranele din întreaga lume, spre deliciul lui Bill, aşa cum era cunoscut de apropriaţi.

William Shakespeare a murit la acelaşi spital unde a primit vaccinul după o scurtă perioadă de boală. Decesul său nu are nicio legătura cu vaccinul.

Consilierul local Jayne Innes, care a lucrat alături de Shakespeare la Partidul Muncitoresc din Coventry, a declarat: „Era un om atât de minunat, unul care avea un angajament real de a-şi îmbunătăţi zona".

„Bill a fost un militant pe tot parcursul vieţii, aşa că a fost încântat că poate ajuta la promovarea campaniei de vaccinare", a adăugat Jayne Innes.

De la momentul în care William Shakespeare s-a vaccinat peste 1,7 miliarde de doze de vaccin împotriva COVID-19 au fost administrate la nivel global.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici