Zece clădiri înalte au luat foc după un bombardament în regiunea Lugansk

Zece clădiri înalte dintr-un oraş din regiunea ucraineană Lugansk sunt în flăcări după un atac al ruşilor, anunţă guvernatorul zonei.

387 afișări
Imaginea articolului Zece clădiri înalte au luat foc după un bombardament în regiunea Lugansk

Un atac asupra oraşului Sievierodonetsk, din regiunea Lugansk, ar putea fi unul dintre primele semne privind o amplă ofensivă a ruşilor în estul Ucrainei.

Zece clădiri înalte sunt în flăcări în oraş în urma bombardamentelor ruseşti, a declarat guvernatorul din Lugansk. Deocamdată nu se ştie dacă sunt victime.

Specialiştii se aşteptau la o intensificare a ofensivei în regiunile estice ale Ucrainei, după ce forţele ruseşti s-au retras din jurul capitalei, Kiev.

Anterior, guvernatorul din Lugansk, Serhiy Haidai, a declarat că se aşteaptă la o ofensivă la scară largă în regiune în „câteva zile", care ar putea fi mai gravă decât cele observate în Mariupol, Bucea şi Irpin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici