Zeci de elevi din Jamaica, spitalizaţi după ce au mâncat bomboane cu canabis

Peste 60 de elevi de şcoală primară au fost spitalizaţi în Jamaica, după ce au mâncat, fără să ştie, bomboane care conţineau canabis, potrivit autorităţilor locale.

202 afișări
Imaginea articolului Zeci de elevi din Jamaica, spitalizaţi după ce au mâncat bomboane cu canabis

Ministrul Educaţiei şi Tineretului, Fayval Williams, a declarat pentru CNN că medicii susţin că niciunul dintre copii nu este în stare critică. Copiii au vârste cuprinse între 7 şi 12 ani.

Bomboanele le-au provocat copiilor „vărsături şi halucinaţii", a anunţat ministrul pe platforma X, fostul Twitter, iar unele victime au avut nevoie de perfuzii.

Pe ambalajul bomboanelor scrie că produsul conţine o substanţă psihoactivă care se găseşte în planta Cânepă indiană. Aceasta are „efecte psihoactive şi intoxicante".

Autorităţile jamaicane au emis un avertisment prin care anunţă că produsul nu trebuie lăsat la îndemâna copiilor şi că „nu este destinat utilizării de către persoane cu vârsta sub 21 de ani".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
jamaica,
elevi,
canabis

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici