Zeci de morţi, în urma alunecărilor de teren produse în vestul Indiei

  • Cel puţin 67 de morţi, în urma alunecărilor de teren produse în vestul Indiei
  • Alte zeci de persoane sunt date dispărute
177 afișări
Imaginea articolului Zeci de morţi, în urma alunecărilor de teren produse în vestul Indiei

Zeci de morţi, în urma alunecărilor de teren produse în vestul Indiei

Cel puţin 67 de oameni au murit, iar alţii sunt dispăruţi în urma alunecărilor de teren provocate de ploile abundente înregistrate în vestul Indiei în sezonul musonic, anunţă autorităţile locale, conform agenţiei Reuters.

Trei alunecări de teren au avut loc în ultimele 24 de ore în districtul Raigad, în statul indian Maharashtra.

Cel puţin 36 de persoane au murit în localitatea Taliye, la 180 de kilometri sud-est de oraşul Mumbai. Alte 27 de persoane au murit în alte zone ale statului indian Maharashtra. În Mumbai, patru oameni au murit după prăbuşirea unei clădiri.

Zeci de persoane sunt date dispărute în urma inundaţiilor şi alunecărilor de teren. În localitatea Chilun, situată la 250 de kilometri de oraşul Mumbai, apa a ajuns la 3,5 metri, după revărsarea fluviului Vashishti.

În urmă cu câteva zile, 34 de persoane au murit în oraşul Mumbai după prăbuşirea unui zid, din cauza unei alunecări de teren.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici