Zelenski: Filmul ”20 days in Mariupol” arată adevărul despre terorismul rusesc

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a salutat primul premiu Oscar din istoria ţării sale, câştigat de documentarul ”20 days in Mariupol”. Liderul de la Kiev consideră că documentarul arată ”adevărul despre terorismul rusesc”.

543 afișări
Imaginea articolului Zelenski: Filmul ”20 days in Mariupol” arată adevărul despre terorismul rusesc

Sursa foto: Facebook

Liderul de la Kiev, Volodimir Zelenski, a salutat câştigarea primului premiu Oscar pentru Ucraina. Un Oscar pentru cel mai bun documentar, intitulat ”20 days in Mariupol”.

Este vorba despre un documentar despre asediul Rusiei asupra oraşului port Mariupol, din Ucraina.

”Filmul arată adevărul despre terorismul rusesc”, a declarat Zelenski, potrivit BBC.

Pe de altă parte, primind premiul pentru cel mai bun documentar, regizorul Mstyslav Chernov a declarat că este onorat să fie primul câştigător al premiului Oscar din Ucraina. "Probabil că aş fi primul regizor de pe această scenă care ar spune că mi-aş fi dorit să nu fi făcut niciodată acest film", a spus el în discursul său la ceremonia decernării premiilor Oscar de la Los Angeles.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici