Zelenski: Forţele ucrainene au ucis 21.000 de soldaţi Wagner

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat că 21.000 de soldaţi Wagner au fost ucişi de forţele ucrainene şi peste 80.000 au fost răniţi.

5545 afișări
Imaginea articolului Zelenski: Forţele ucrainene au ucis 21.000 de soldaţi Wagner

Sursa foto: Hepta/Mediafax Foto

Ei (Wagner - n.r.) aveau două categorii: mercenari profesionişti şi cei mobilizaţi din închisori, carnea lor de tun. Trupele noastre au ucis 21.000 dintre ei şi au rănit 80.000. Vestea bună este că am distrus cea mai motivată parte a forţelor ruse", a spus preşedintele Zelenski într-un interviu acordat publicaţiei El Mundo.

De la revolta armată a lui Evgheni Prigojin împotriva Moscovei, rapoartele serviciilor de informaţii sugerează că şeful PMC Wagner a fost forţat să anuleze activitatea grupului Wagner în Ucraina.

Zelenski a declarat că Ucraina va întări liniile defensive la graniţele de nord ale ţării din cauza rapoartelor despre redistribuirea lui Wagner în Belarus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici