Zelenski susţine că presupusul plan de pace al lui Trump este „primitiv”

  • Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski susţine că presupusul plan al lui Doland Trump privind finalul războiului din Ucraina este „primitiv”.
  • Planul propune ca Ucraina să renunţe la o serie de teritorii.
  • Totuşi, Trump spune că propunerea nu-i aparţine şi vorbeşte despre „ştiri false”.
346 afișări
Imaginea articolului Zelenski susţine că presupusul plan de pace al lui Trump este „primitiv”

Zelenski susţine că presupusul plan de pace al lui Trump este „primitiv”

Potrivit unor informaţii apărute în presa internaţională, Donald Trump ar fi spus în cadrul unor discuţii private că va pune capăt războiului din Ucraina în 24 de ore dacă va ajunge din nou la Casa Albă. În acest scenariu, ucrainenii ar trebui să renunţe la o serie de teritorii ceea ce nu i-ar deranja pe locuitori, potrivit Washington Post. Totuşi, consilierul lui Trump a negat informaţiile pe care le-a numit „ştiri false”.

În replică, Volodimir Zelenski a spus că presupusul plan de pace al lui Trump este „primitiv”, anunţă Sky News.

„Dacă înţelegerea şi ideea este pur şi simplu de a oferi teritoriile noastre, atunci este foarte primitiv”, a spus Zelenski, în timpul unui interviu pentru Bild.

Preşedintele ucrainean a mai spus că este dispus să asculte ideile lui Trump pentru a pune capăt războiului dacă are „argumente puternice”.

„Nu avem nevoie de o idee fantastică, ci de una reală. Este vorba despre vieţi, nu putem face glume şi nu ne putem asuma riscuri”, a adăugat Zelenski.

Preşedintele ucrainean a dezvăluit că Trump a fost invitat în Ucraina, într-o vizită publică sau privată, pentru a vedea situaţia cu ochii săi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici