Zelenski: Vizita lui Erdogan în Ucraina este un "mesaj puternic de susţinere"

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a salutat, joi după-amiază, vizita preşedintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan, considerând-o "un mesaj puternic de susţinere din partea unei ţări importante".

790 afișări
Imaginea articolului Zelenski: Vizita lui Erdogan în Ucraina este un "mesaj puternic de susţinere"

Volodimir Zelenski s-a întâlnit joi cu Recep Tayyip Erdogan în oraşul ucrainean Lviv, discutând despre acordul care permite exporturile ucrainene de cereale şi despre situaţia de la Centrala nucleară Zaporojie.

Vizita preşedintelui Turciei este "un mesaj puternic de susţinere din partea unei ţări importante", a afirmat Volodimir Zelenski, citat de cotidianul Le Monde.

Conform agenţiei Ukrinform, întâlnirea lui Volodimir Zelenski cu Recep Tayyip Erdogan şi cu Antonio Guterres, secretarul general al Naţiunilor Unite, a durat aproximativ 40 de minute.

Zelenski a declarat anterior că a vorbit cu Antonio Guterres despre conflictul militar cu Rusia, despre acordul privind cerealele şi despre cetăţenii ucraineni deportaţi, subliniiind că a cerut securizarea Centralei nucleare Zaporojie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici