EXCLUSIV Eurodeputatul PSD, Victor Negrescu, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

  • Victor Negrescu: Noi ar trebui să fim în stare să investim respectivele sume în proiecte care generează ulterior venit pentru ţară, încasări mai mari, pentru a returna aceste sume de bani. Ori, eu nu am văzut în plan această idee.
  • Victor Negrescu: Din păcate, planul este prezentat aşa ca o soluţie la toate problemele când, de fapt, ar trebui să fie folosit pentru a rezolva principala problemă pe care o are România: lipsa noastră de competitivitate.
  • Victor Negrescu: Nu există nicio finanţare pentru IMM-uri, pentru HORECA, pentru agricultură. (…) Din discuţiile mele cu oficialii guvernamentali, răspunsul pe care l-am primit a fost că ei nu consideră că mediul privat trebuie să primească granturi.
158 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV Eurodeputatul PSD, Victor Negrescu, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

EXCLUSIV Eurodeputatul PSD, Victor Negrescu, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

Sâmbătă, 29 mai, Victor Negrescu, europarlamentar PSD, intră sub tirul întrebărilor şi curiozităţii publicistului Ion Cristoiu.

Cine a propus realizarea unui plan european de redresare după pandemie? Ce au descoperit specialiştii PSD în Planul de Rezilienţă şi Redresare al României (PNRR)? Care sunt minusurile şi plusurile acestui plan? De ce România a pierdut România 4 miliarde de euro? Condiţionează sau nu Comisia Europeană accesarea banilor de realizarea unor reforme nepopulare? În ce condiţii putem folosi banii UE? Cum şi-a luat “partea” din PNRR fiecare partid din coaliţie?

Sunt doar câteva din întrebările la care vei afla răspunsul în seara aceasta, de la ora 20.00, la Interviurile lui Cristoiu de la Aleph News.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici